Handrollen rekfolie


Rekfolie handrollen zijn er in diverse lengtes, breedtes, diktes en kleuren.  Ieder uiteraard met zijn eigen toepassing en samenstelling geschikt voor een bepaald doel.

Er zijn vele namen beschikbaar: Rekfolie, Rekwikkelfolie, Palletwikkelfolie, wikkelfolie, stretchfolie, etc. Vanaf hier te noemen “Rekfolie”

Uiteindelijk wordt rekfolie gebruikt en ingezet om ladingen op een pallet stabiel te maken en er voor te zorgen dat de palletlading niet uiteenvalt en schuift. Daarnaast heeft rekfolie een beschermende functie tegen vocht van zij.

Naast alle kwalitatieve eigenschappen van rekfolie leveren wij ook een aantal gekleurde varianten die logischerwijs gemaakt zijn om o.a. ervoor te zorgen dat andere de inhoudt niet kunnen zien.  Daar zien wij dat onze klanten dit hanteren om dan ook diefstal te voorkomen.

Handrollen rekfolie zijn uiteindelijk bedoelt om dus de pallet in te wikkelen, dit gebeurt meestal van onder naar boven met een handrekfolie dispenser, zodoende krijg je laag over laag dat bij vocht of regen van de zijkant de pallet niet vol regent. Eventueel te gebruiken in combinatie met een pallet afdekvel.

Let op! Onze rekwikkelfolie is NIET voedselgeschikt!

Diktes van rekfolie worden uitgedrukt in Micron, ook wel een duizendste van een mm. Dus 20 micron is 0.020mm dikte, 17 micron 0.017, etc. Wij bieden een aantal verschillende diktes als standaard aan.
  • 16 micron - Type 17
  • 19 micron - Type 20
  • 20 micron
  • 23 micron
  • 30 micron
  • 35 micron